När månen och natten sätts i brand...

Ack Värmeland du sköna, döda hundar och ängar gröna. Så har den hemska ulven bitit ihjäl någon stackars jycke igen. Buhu. För in i hela helvete, hur länge orkar de inavlade jävla Fristadsjackorna gnälla om den förbannade vargen?! Varenda dag får John Deere- kepsarna från typ östra Ekshärad gråta ut i lokalpressen. Och när det mot förmodan inte gråts ut från den sidan, är det skogsmullar från Länsstyrelsen som yrar om ekosystembalans. Jag orkar inte mer. Har aldrig sett maken till ointressantare debatt. Lås in hundjävlar, offerlamm och håll käften, så går det nog bättre...

Naturligtvis är det stockholmarnas fel när grannfrugans dvärgtax blir biten i svansen?! Har man sitt bästa argument i att säga "Släpp ut en varg på Sergels torg då, får vi se hur det går", finns det nog inte mer att säga. Dessutom är jag relativt säker på att en varg hade fört sig bättre i hufvudstaden än gemene gevärviftare från övre Torsby. Och till de gnällande i andra ringhörnan av debatten: Moder Jord exploderar nog inte heller om gubbjävlarna får leka Clintan och skjuta lite varg, once in a while..


Skjut en varg! Skjut en jägare! Skjut en hund! Skjut en snut! Gör vad som helst, bara 98% av den värmländska agendan slipper vara en sorglig wolfmix av trångsynta glesbygdsgubbar och trädkramare.


Och inte nog med det. På sportsidorna i de värmländska tidningarna ser jag bilder på den värsta vargflocken av de alla. Mongotanter och småbarn i lilagula reklamhattar och ansiktsmålning, som äter varmkorv för femti spänn, och ropar Färjästaaa. De fattar inget av vad de ser, men visst fan har de kul där i sin sittplats som kostade en halv månadslön.  (Detta stycke text presenterades av Telenor, Ica och Sälj Er Klubbsjäl till Satan AB)

Skyddsjakt, någon?

...DE E VARGEN, DE E VARGEN, DE E VARGEN DU HÖR...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0