Romeo o Julia(touched 4 the very 1st time)

Han var en fjunig liten slyngel med ett sexpack folköl innanför västen. Han hade blivit sexton år och bar säkert en truckerkeps och tumring. Hockeykille och tuff som han var. Extra stolt kände han sig för att han kvällen innan fått tungbrottas med den ena av de två värmländska tonårsflickorna. Och hon var inte draken av de två. Men å andra sidan var han så ball och karismatisk på den tiden, så han slapp ofta det skadade godset. Han kunde sentimentalt se tillbaka på den där tiden som eran innan fördärvet.

Flickan som han hade kyssts med kvällen innan skulle komma förbi denna kväll också. Nu jävlar, sade han till sina vänner. Nu jävlar ska mödomar spräckas. Han lade in en snus, tuff hockeykille som han var, och drog i sig en folkis till. Han kände dock vissa tvivel till om det skulle ske just denna sommarnatt. Men med öl och snus och truckerkeps och tumring kunde det fan inte gå fel, hann slyngeln tänka innan det femtonåriga flickebarnet anlände med sin orörda, oförfallna, obesudlade kropp. Han kunde sentimentalt se tillbaka på vilka kemiska reaktioner som måste antänts i hans pubertala blodomlopp den gången.

Julia, som flickan hette, verkade under kvällen inte helt oäven att ge upp kyskheten. Det tungbrottades friskt och han blev alltmer säker på att truckerkepsen och tumringen skulle göra sitt. Efter en lång kväll av intensivt kelande kände han att det var dags att fråga om det blev något samlag. Julia avböjde vänligen men bestämt denna inbjudan med motiveringen att hon ville förlora sin oskuld till någon hon var kär i. ÅÅÅ dessa känslor och kärlek överallt, jag vill ju ligga, skrek hans hormonstinna kropp. Men han fortsatte artigt kyssa den söta flickan trots uteblivet förstagångssyndande.

Så plötsligt hände det. Flickan slet upp två gummin av varierande storlek ur sina behåkupor och hon bad honom ta henne och han förstod ingenting men han roffade första bästa kådis och försökte åla på det på pubertetspålen och efter famlande och yrsel och struntsam med kondom så trängde han in i en flicka för första gången och han tänkte att det här är inte alls som på porrfilm men visstfan är det skönt ändå trots att flickan verkar ha ont men det förstår han inte riktigt för hans enda tanke är att han inte är en oskuld längre för nu är han minsann en sexmaskin som för tillfället känner att han ska komma men det är så skönt att han inte vill sluta och bara låter sexton års väntan spruta in i flickan som inte heller längre är någon oskuld minsann för nu hade hon legat med den tuffe hockeykillen som visst plötsligt ligger utmattad och nöjd i gräset bredvid truckerkepsen.

Han kollade på sin magiska tumring medans Julia tog på sina trosor. De kysstes och vandrade iväg hand i hand. Under månskensvandringen märkte de att platsen för synden inte varit den optimala. De hade visst älskat öppet på festivalområdet inför förbipasserandes ögon. Men det sket han fullständigt i. Nu var han minsann ingen slyngel längre. Han var en man i truckerkeps och tumring. Det var tamejfan Romeo och Julia som låg där nyss.

När de vandrat ett tag gick flickan på toaletten och kom ut med en bekymrad min. Jag är svullen som en kronärtskocka mellan benen, uttryckte hon sig oroat . Jaha, inte fan vet jag hur ett underliv ska se ut efteråt, men det är säkert helt normalt, Julia, O min, Julia, tänkte han tyst för sig själv. De vandrade runt utan mål och mening som de två rastlösa, tonårsfnittriga själar de var. De kysstes och log. De trodde på livet. På någonting iallafall. Han kunde nuförtiden gå förbi grönsakshyllan i butiken och få syn på en kronärtskocka, och sentimentalt se tillbaka på den där tidseran då han naivt fortfarande trodde på kärleken...

Han kunde sentimentalt tänka tillbaks på den där klara natten då han förlorade sin oskuld på en gräsplätt i Sunne, Northern Wermland...
- Have you ever been in love?
- Love is for real people.
- You sound real.
- I dislike real people.

Kommentarer
Postat av: Fritte Flådare

Jag älskar dig ! blev nästan lite kåt..

2009-05-06 @ 01:00:10
Postat av: _

Vackert :)

2009-05-06 @ 09:37:00
Postat av: u

Fritte: Love u 2, kärlek e ju fint! Speciellt om man blir kåt av den.._: Blir nyfiken när folk inte skriver ut namn i kommentarer så kollade upp din IP. Kul att man har läsare i Flen av alla ställen. Vackert!2009-05-06 @ 20:41:17
URL: http://urbanana.blogg.se/
Postat av: Jonte

Den där histrorien har man aldrig hört förr ;)

2009-05-06 @ 21:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0