Gud, krigsmakten och systemet..

Okey, here it is:

Som sig bör tar vi på urbanana-redaktionen en välbehövlig semester. Det har varit en slitsam säsong med toppar och dalar. Såhär framåt sommarens nalkande svettningar samt internetbrist, känner vi helt enkelt att den årliga traditionen med ett uppehåll åter känns rätt.

Med svikande läsarsiffror och redaktionell idétorka känner vi att detta är rätt beslut. Vi på urbanana klagar ofta över uppmärksamhetstörstande fruntimmer, men om sanningen ska fram så har pennan inte kunnat hållas lika glödande, då vi känner just bristande uppmärksamhet. Utan allmänhetens uppskattning har fantasin haft svårt med flödet.

Kanske återkommer vi under indiansommaren, om vi inte klippt oss och skaffat jobb. Kanske återkommer vi redan snart under blommande högsommar, förutsatt att vår kära mor otippat går och skaffar inärnätt. Kanske återkommer vi aldrig, eller under helt nya former. Den som lever får se.

All ryktesspridning i frågan är osann..

Vi vill tacka trogna läsare för att ha följt denna tredje epok i urbanana- eran. Framtiden känns oviss, och endast en borgare skulle väl kunna se en ljusnande framtid. De är bra på att ljuga för sig själva. Vad vi på urbanana- redaktionen vill påpeka med detta är att om vi mot förmodan inte skulle komma tillbaka, så ber vi Eder om en sista sak som läsare; Rösta rött!

Kampen går vidare!

1, 2, 3, 4, SLUT !!!!!

Gurra, Fjodor, Thåström, Stry och Mistlur och urbanana-redaktionen


PS.  It´s better to burn out than fade away DS.


Kommentarer
Postat av: Evelin

Du får hälsa din mor att mamma funderar på att skaffa internet, så hon också borde skaffa det. Så kan dem sitta och chatta hela kvällarna där ute i stugorna! :D

2010-06-08 @ 20:51:16
URL: http://evelinux.blogg.se/
Postat av: k

det är dags igen U.

2010-08-24 @ 16:13:42
Postat av: Emelie

Börja blogga igen min långe vän.

2010-09-16 @ 05:02:13
URL: http://labelicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0