Jag vill skrika o vråla, göra ont, vilja gråta!

Det är i prekära lägen som dessa man måste göra en insats och ta ner pennjäveln från hyllan. Om så endast för en dag. Prekära valtider. Bekymmersamma opinionssiffror dag ut, och dag in. Vad fan vill ni med det här landet?

När blev Svensson en bracka? Jag hade hopp om folket. Jag trodde Svea rike besatt lite hederlig, förbannad solidaritet. Jag hade fel, om man ska tro alla tröttsamma mätningar. En majoritet av befolkningen anser tydligen att en femhundring i den egna, profitstinna pengapungen, är bra mycket viktigare än att hjälpa de svagare i samhället..


Tio sköna stora stark extra varje månad, motiverar att cancersjuka utförsäkras. Två omgångar spray-tan för mig som har det bra, är mycket mer värt än att en mor får vara hemma från jobbet och sörja några dagar efter sin dotters begravning. En impulsiv weekend till Brömsebro är du fanimej värd när du sliter så hårt på advokatbyrån! Investera i välfärden är ju ändå bara lönlöst, ungar och blattar vill ju ändå inte ha jobb!?


Tjohejfaderian, skönt att sjukhusdirektör von Silfverhufvud kan plocka ut ett par millar i vinst eftersom han äger ett så framgångsrikt priiivatsjukhus, där änkan Juwel pröjsade upp och genomled en mycket lyckad höftledsoperation. Dit ska skattepengarna gå!!!?


Gå inte på den stulna retoriken! När blev fä som vill ta bort arbetarnas rättigheter, ett arbetareparti?


Första stenen är kastad. Och jag lovar, det kommer ett helt grustag om de får fortsätta. Ett mycket tänkbart scenario är t.ex. att Jan Björklund återinför barnaga i skolan våren 2013, eller att Maud Olofsson tvingar alla kvinnor att starta eget städföretag som skrubbar överklassens toalettporslin, så att företagsamheten och RUT kan blomstra som aldrig förr...


I samarbete med sd anordnar de en stor jävla burkabål på Sergels torg. Endast tolv betalande dyker upp och bränner sina burkor, och de står där molokna med svansen mellan benen och tänker; Åfaan, var det inte fler? Hur kunde valrörelsen präglas så jävla mycket av ett sånt här ickeproblem?


Fast ja, det gör ju inte så mycket eftersom de vann. Svenska folket älskar Freddan och hans femhundring. Svenska folket älskar Jan "skolfascisten" Björklund, denne sanne liberal. Svenska folket älskar Hägglund och hans apa (som i efterhand avslöjas som en metafor för homosexuella). Sverige fullkomligt avgudar Maud när hon står upp för kvinnans rätt att städa takvåningar på Östermalm.


Nåja, vissa exempel mer allvarliga än andra...Hur som haver, jag vill inte ha ett Schweden där plånboken sätts framför hjärta och medmänsklighet. Vill du??


Lassa nu för helvete fram bröstpumpen och rösta rött!!!

...MEN OM DOM DÄR UPPE I DET BLÅ, INTE LÄNGRE VILL FÖRSTÅ, UTAN FÖRAKTAR ALLA DOM SOM GER DOM MAT, SKA PYRAMIDERNA TILL SIST BLI DERAS GRAV...


RSS 2.0