Tills vi bor i varsitt tvättmedelspaket..

Barnskådespelare går sällan en ljus framtid till mötes. De flesta brukar vara alkoholister innan fontanellen växt ihop och crackpundare innan första leendet . I samma veva de lärt sig krypa, skjuter majoriteten barnaktörer horse genom halspulsådern. Det är iallafall vad jag hört.

Men vissa går en annan tragisk framtid till mötes. Jag har många gånger hört att han som spelade Emil i Lönneberga skulle gått och blivit borgare. Jag googlade denne för att se om det elakartade ryktet verkligen stämmer. Det enda jag fick fram var att han nuförtiden är datatekniker och bor i Uppsala. Ingen informaton om högerläggningar där inte. Som jag trodde. Inte fan går man och blir borgare hur som helst, när man lärt sig solidaritet redan i unga år. Dessutom av Astrid.

Inte skulle Reinfeldt & co ha tagit Alfred på släden till doktorn i Mariannelund. Nej, de skulle bara hånskratta och hänvisa honom till närmsta privatsjukhus. Och det är fan inte lätt på en dränglön, även om Emil sticker till med surt förvärvärvade grindslantar. Som en sista desperat utväg hade väl Maud Olofsson börjat  yra något om att gräva ned honom norr om huset, i sann Krösamaja- anda. Borg skulle bara njuta av att ha en drängfan mindre att försörja. Låt honom dö i blodförgiftning, bara vi får sänka skatten, skulle han vråla.
 
Så icke. Att Emil vore allianssympatisör går inte ihop. Och om det mot förmdan stämmer hoppas jag du går och blir en myling!

Ronja däremot. Hon har gått och blivit riksdagskvinna för vänstern. En kvinna som lärde sig lite vacker solidaritet av Ricky Brusch och de andra skådespelarna under inspelningen. Visst, hon kanske även lärde sig att bidragsfuska bland rövare och rumpnissar. Men det är smällar man får ta. Så länge vildvittror, grådvärgar och sverigedemokrater hålls utanför matchen är jag och Ronja nöjda. I helvetesgapet med er!

När vi ändå är inne på gamla Astrid- figurer så bör det nämnas att moralbögen Pelle i Saltkråkan naturligtvis gick och blev journalist. Han sitter väl och skriver debattartiklar om missgynnade daggmaskar på någon lokalblaska. Karlsson på taket har gått under jorden. Såklart. Han sitter säkert på Guantanamo efter att ha flugit in i någon byggnad, den elake jävla terroristen. Må du få den minsta kolan där du är, ditt svin!


Tack Astrid, för allt du lärt mig! Nu ska jag hylla dig genom att göra som Emil och Griseknoen. Bli full.......OCH PARADIS-OSKAR ÄR DÖD, FAKTISKT...
Sanningen är den att jag är typiskt svensk..

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men det sker så mycket annat bra i livet. Frugan ska betäckas och hunden ska rastas. Regeringen, som jag brukar kalla min fru lite sådär gubbigt skojigt, kräver så mycket uppmärksamhet. Igår till exempel, kände hon sig tjock. Naturligtvis hade det där bara med hormoner och cyklar att göra som vanligt när det gäller kvinnor. Men eftersom jag känner min fru så väl åkte jag iväg till butiken och köpte såndär dyr amerikansk Ben & Jerry- glass. För det vet jag att hon gillar. Då får hon leka valfri Sex and the city- figur en stund, och det brukar lungna ner hormonerna en smula.

Med mig är det annorlunda. Har tränat elva pass i veckan på Sats, och fettprocenten bara sjunker. Just nu är jag inne i deffningsperiod, för att kunna se riktigt bra ut i halmen. Det är så regeringen vill ha det. Och jag klagar inte. Folk som inte tar hand om den kropp de fått av Fader vår, fördömer jag. Veka individer som dränker sina sorger i rusdrycker och annat. Skärselden nästa.


I söndags var vi på gudstjänst, jag, hunden och frugan. Jag tror inte på Gud, men något högre måste man ju tro på. Det brukar min fru säga, och det tror jag också. Annars är det otroligt vackert i kyrkan. Jag bara älskar att åka runt och titta på gamla byggnader och intressanta museér. Men hey, sån är jag, ingen smutsig charter här inte.

Nu ska jag släppa en liten bomb. Frugan och jag väntar tillökning. Vi tror det iallafall, för hon skulle ha sin menstruation för fyra och en halv timme sedan, och den har inte kommit än. Jag känner mig så lycklig. Det är vid såna här tillfällen jag kan smaka sötman av att ha satt undan 2500 kr i månaden till mitt sparkonto. Jag och frugan hade tänkt lägga pengarna på att bygga en ny altan. Men nu får det omprioriteras.

Altanen kan kanske byggas ändå, när den förträfflige Anders Borg budgeterat så att vi arbetande individer, vi som byggde detta land, kan få ett par extra tusenlappar i plånboken istället för att strö pengar över patrasket. Fast det är klart, det kan ju alltid bli bättre, så min röst läggs nog på SD nästa val. Då slipper vi det riktiga avskummet, som tänder eld på bilar och går på socialbidrag och tar våra jobb och tar våra kvinnor. Usch, ja, vart var deras föräldrar?!

Nej, min dvärgcockerspaniel står och ylar i hallen nu. Bäst att skynda sig innan regeringens designermattor befläckas. Jag vill ha henne på gott humör idag. Det är nämligen Beck på teven idag, vilket betyder morotsstavar med dip och Persbrandt i rutan. Det brukar tända frugans låga, så att man får tumla runt lite. Ett härligt vardagsdopp i grytan är ju aldrig fel. Hehe, hoppsan, här svävar jag ut om saker som tillhör den privata sfären. Jag bjuder på den...;-)

Ja Tinkerbell, jag kommer! Ut och intervallträna med vovven. Tillökning. En fru som släpper till. Livet är underbart.......

XOXO

// KUKEN


..............NOOOOOOT!

 


Blow me...

Heeej! Idag har jag o Konny Kofot tagit en fika. ;-D Så jäla najzz me latte, fast Konny Kofot är mer en grönt te-kille. Han är min bästaste bästizz 4ever. Lixom vi gör allt ihop. Fikar, dansar disco och runkar bulle. ÅÅ maj god. Gissa vem vi träffade på fiket då?!! Aaaaah! Kenza och Helge Fossmo satt där och drack mojitos. WTF, lixom!!!!!!!!!!!!!!!

Sen när jag och Konny Kofot gick armkrok och fönstershoppade såg jag vääärldens snyggaste Gucci-väska. Alltså jag hade lovat mej själv att inte shoppa något idag, men köpte den ändå. Tihi, är jag crazy och impulsiv OR WHAT?! :D :P ;S .Sen var vi på HM o köpte 74 linnen o 14 trosor. Alltså HM e ju inte direkt glam eller min favvobutik liksom, men är ett jäkligt najs komplement. O sen kollade jag på ett par stilettklackar<3. Men då tänkte jag, snälla lilla urbanana, du svämmar liksom över av skor.( Skor är nämligen det bästaste jag vet o jag har säkert 70 par, MINST) oooppsss :D <3 Sen tog vi en tur så Konny Kofot fick köpa lite fultjack. Lite dyrt tyckte Konny men han är min tvillingsjäl så han är oxå crazy och impulsiv. <3 Sen kollade vi SATC-boxen, drack ett glas vitt och pratade slickafitta-video. O nu sitter jag här o bloggar efter en fab dag. Imorrn blir det fika, Gossip Girl, Top Model och en rejäl sil skitigt heroin. Nej nu är det pedikyr och runkbulle. Älskar mina friends o familj<3<3<3  Fika, skor, SATC, skaka rumpa, Konny Kofot 4everrrrrrrrrrrr  ;D;D;D;D

XOXO 

// FITTAN


DAGENS OUTFIT:


Här skulle det varit en bild på min outfit,
men Konny Kofot hade slut på krita hos sin langare så den e i pant nu. ;) lol rofl <3<3


Överdel:
Wifebeater-linne ( 129 kr, HM) med fläsk och brunabönor- flott på (28.90 kr, Coop Forum). Keps (Nej för helvete jag är inte sju år)

Nederdel: Fotbollsstrumpor med ejakulation......


Ähhh lägg av!! Det här var ju inte ens kul längre. Det är inte kul på riktigt heller. Fittor<3 ;-) 
...DET FINNS FLER ÄRBARA KVINNOR ÄN MAN TROR, MEN INTE SÅ MÅNGA SOM DET PÅSTÅS...


 


Social skrivelse med Lapidus/Birro-stilistik..

Vi sitter där i ring. En cirkel av desperation. Som en samling inför fruktstunden, fast utan förväntan i luften. Håglösa människor. Utan mål och mening i vår färd. Samhällets smutstvätt. Sveriges elakartade svulster. En semistereotyp samling själar...

Där sitter spritsvamparna. Antabusantagonisterna. Parkbänksparkerarna. I samma, men säkert ändå så annorlunda situation än de andra vanliga grillkvällspimplarna i ringen. En liter T-röd eller Bag in box spelar ingen roll, vi ska alla den vägen vandra..

Där sitter hucklehonorna. Muslimmammorna. Invandrarindividerna. I samma, men säkert ändå så annorlunda situation än de andra blekfeta kaukastiska ringmedlemmarna. Halal eller Mamma Scans köttbullar spelar ingen roll, vi är alla där i gemensamt intresse...

Där sitter fängelseföredettingarna. Anabolaanimalerna. Tjackkörartjuvarna. I samma, men säkert ändå så annorlunda situation än de andra vanliga tevelicens-smitarna i cirkeln. Villkorligt eller Viktväktarna spelar ingen roll, vi måste alla ha snabba cash..

Där sitter blå Blend- blossarna. Vikariatvarslena. Ryggvärksragatorna. I samma, men säkert ändå så annorlunda situation än de andra ungtupparna. Mentholcigg eller latte, lasternas summa är konstant...

Där sitter jag. Tvåmeterstomten. Csn-celluliten. Budgetbangaren. I samma, men säkert ändå så annorlunda situation än de andra fruktstundssympatisörerna. Sommarlov eller långtidssjukskriven, kreti eller pleti, på sociala myndigheten vill vi bara ha lite frukt så vi kan leva en stund...

Cirkeln är sluten; Du är Christer Pettersson du också!!...DET GÖR DETSAMMA VEM SOM BLIR FINANSIÄR, MEN SKÅL FÖR KAPITALET! SA POLAREN PÄR...

RSS 2.0