Jag är en idiot-The end

Jag är en idiot, sjunger Thåström. Det sjunger jag med. Det slår ständigt slint och hjärnan leds in i tankebanor av förbjudna tankar. Kanske borde man dräpa någon, kanske borde man bedriva systematiskt tidelag, skriker hjärnan från sitt understimulerade skallben.

Men vad fan, det är väl bara rastlöshet och nervskador. Kanske är det att dricka starköl i ensamhet, kanske är det övertolkning av lyrics, kanske endast saknad. Men vem vill leka Freud, när allt  är ett kräftsjärtsspadsstinkande underliv ändå?! Visst hade man kunna önskat något annat av det här gråa, men man ska fan inte klaga när det finns korv och bröd i kylen. Med extratillbehör, såsom rostad lök.
 
Ja, fyfan, tänk på Afrika och allt det där. Perspektiv är vad som gäller i denna missbildade silverfisk, vi kallar fredagkväll. Nej, känn ingen sorg, systrar och bröder, snart blir det måndag, och ni får leka viktiga med framtidsmål och kontor och radhus och helgrakning av vaginor och hundar och sluta röka och missionärstrygghet och a-kassor och billig whiskey och vardagsrasism, igen. Så lugn, förfan. Du kommer få diskutera styv kuling från väst igen, när Tone glider in halv elva på måndag. Allt ska bli bra, medmänniska. Allt ska bli bra!

NU är det jul igen, och allt det där.  Tomten är full. Det är vi alla, på mer eller mindre obscent vis. Det är viktigt att tänka på. Fylla och livet. Eller bådadera går väl handihand för att leva i symbios. Annars hade vi aldrig klarat det. Och inte utan Thåström. Det är en treenighet det, tamejfan. Livet, fylla och Thåström. A tripod!

Så, era rödbetssallater! Ni får ingen disposition, eftersom ni inte röstar! Jag kan ju för fan inte arrangera en gala på fem kommentarer.  Så rösta då för fan, herr/fru Svensson af Idolfinal! Annars får jag ju hitta på det själv, med hjälp av livet, alkohol,och Thåström... Det brukar sällan sluta väl. Aldrig väl.

Men rösta, fyfan. Det är inget jag bara svamlar om, utan jag gillar lite substans i det patetiska livet. Livet, haha.

Tre på natten- edition....
...JAG HAR SKURIT AV MIN TUNGA, NI SKULLE ÄNDÅ INTE FÖRSTÅ...
Kommentarer
Postat av: Bratt

Du skriver sjukt bra!

2009-12-08 @ 00:19:16
Postat av: Mattsson

Håller med min sambo och fruga=)

2009-12-08 @ 02:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0