Beväpna er..

Egentligen borde man lägga ner
Senaste inlägget fick tvåsiffrigt antal kommentarer. Så nu är man väl egentligen på toppen av sin bloggkarriär. Vore fint att lägga pennan (tangentbordet) på hyllan kanske. Men, tänker jag, det finns säkert några människor som vill läsa inlägg om annat än dyra väskor och produktplacerade ansiktskrämer. Nä, då vill jag ge mig själv en eloge och säga att det är trevligare att läsa om saker som sex (nåja), drugs and rock n roll.  Även om preteniösa modehoror kanske har en mer frekvent uppdatering, så måste ju andra bloggar få leva lite emellan inläggen för att ha något att berätta. Hur svårt kan det vara att sno en bild från nån jävla Elin Kling, klistra in och säga precis ingenting?!

Bulimivickan fick sin gymdanne
Ja se på fan. Prinsessan fick sin prins. Tv4 sänder extra hela dagen. Åå, gud vilket ståhej. Suug min slake drake! Det verkar ju rimligt att ha kvar nån jävla monarki i demokratins förnämliga, välfärdssamhälleliga, avlånga land. Eh, lägg av, lägg ned. Fast nyheten ger säkert ett mycket genomtänkt och givande inlägg för Blondinbella. Det är ju bra för något exklusivt läppglansmärke som kan promotas i samma inlägg. Det är ju kul att läsa om också. Skiiitnaajs att hon fick Danne. Lägg av, lägg ned. Fast innan ni lägger ned, så kan ni skänka Madeleine en natt till mig...

Inatt kommer det kosing. Vilket innebär en svinarhelg. Man kanske får ta o fira rikedomen med fint borgerligt flasköl i stället för burk. Det är vad jag kallar vardagslyx. Och appropå kungafamiljen, vad är väl en båtsemester i St Tropez för skattepengar, mot en flådig flaskölskväll i Karlstad för ärligt lånade CSN-pengar?!






...JAG HATAR HELA KUNGAHUSET, JA JAG, JAG HATAR HELA BORGERLIGHETEN...

Kommentarer
Postat av: Wennerberg

Fan Urban... har inte läst din blogg på ett tag, men nu har jag gjort det och insett hur jävla bra den är! Tack för underhållande läsning :) Fast jag vet inte om det är positivt eller negativt att mina åsikter till stor del överensstämmer med dina... :/ Keep up the good work som di säjer!



Måste även passa på att visa min uppskattning för att

1; Du lyfte fram en textrad från Slayers mest underskattade (och enligt mig, absolut bästa) platta.

2; Du delade med dig av din beskärda del av medieuniversum och lät den oprövade men ack så lovande Jonte Forsberg komma fram i bloggrampljuset. Jag har länge anat Jontes kapacitet, men att han skulle vara så här bra redan som debutant var oväntat. Finns det nåt Årets Rookiepris i bloggvärlden?



"I´ll never be the one to blindly follow"

Slayer: Disciple (God Hates Us All, 2001)

2009-02-24 @ 21:27:11
Postat av: u

Tack och bock!! Sen vet jag inte hur väl våra åsikter stämmer överens om du tycker att Jonte förtjänar Årets rookie för det inlägget...Kanske ett uppmuntringspris på sin höjd.. :D

2009-02-24 @ 21:59:29
URL: http://urbanana.blogg.se/
Postat av: Wennerberg

Jag sa aldrig att Jonte skulle få Rookiepriset, jag frågade bara om det fanns något... ;)

2009-02-25 @ 15:28:04
Postat av: Jonas

2009-02-25 @ 15:47:11
Postat av: Jonas

Va fan e detta för hånerier?!? Alltså ja ville ju inte glänsa över urban så därför det blev ett halv taffligt inlägg..

2009-02-25 @ 15:49:03
Postat av: u

start you´re own fuckin blog then!! ne men d va iaf ett fint skämt citerat Slaktarn... Ses imoorn, suput, då jävlar kör vi!!

2009-02-26 @ 03:20:53
URL: http://urbanana.blogg.se/
Postat av: D

Kära U



Jag antar att du har rätt. Något som aldrig går att ge kungafamiljen är de rättigheter till fria val i livet som vi vanligt folk besitter. Och vad gäller vänsterflanken, ingen politik i dagens postmodernistiska samhället är längre absolut. Individer pusslar ihop sin egen politik med åsikter från olika politiska grupper. Socialist och rojalist är därför en alldeles accepterbar kombination.



Önskar dej all lycka i livet

/Dovehillpeople

2009-02-26 @ 08:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0